Eweka gratis testen, daarna veel korting bij het afsluiten van een abonnement

Er komen steeds meer usenet providers bij, maar lang niet iedere provider doet het even goed. Als je een goede usenet server zoekt, waarbij er verschillende nieuwsgroepen zijn, dan kan je kiezen voor Eweka. Ze bieden een gratis nieuwsserver die je voor een bepaalde tijd kan uitproberen. Je kan dan gebruik maken van gratis usenet om te genieten van de beste kwaliteit van de bestanden.eweka

Waarom Eweka gratis proberen?

Als je Eweka gratis hebt geprobeerd, dan weet je direct waarom. De bestanden zijn van hoge kwaliteit. Je kan altijd de beste downloads vinden en je hoeft niet te twijfelen aan hoe betrouwbaar het bestand is. Deze nieuwsserver is gewoon goed in alle opzichten. Er wordt gewerkt met nieuwsgroepen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld op interesse te zoeken, of op land waarin je woont. Na het downloaden heb je de bestanden tot je beschikking en kan je deze opslaan op een tablet, smartphone, USB stick of ander apparaat. Je hebt dan geen internet nodig en kan daardoor makkelijk onderweg gebruik maken van je gedownloade bestanden. Zo moet je voor het gebruik maken van NPO, Tidal, Pathé Thuis, Popcorn Time, Spotify en Netflix wel online zijn.

Hoe moet je downloaden?

Wil je het echt makkelijk houden? Gebruik dan Spotnet. Met Spotnet kan je zoeken en downloaden. De installatie is erg simpel, het enige dat je nodig hebt is een goede payserver. Eweka is een week gratis te proberen en de payserver van Eweka werkt uitstekend met Spotnet. Leer Spotnet kennen door onze Spotnet handleiding te volgen.

Je hebt eerst een downloadprogramma nodig om gegevens te kunnen toevoegen aan de nieuwsserver en om mediabestanden te kunnen downloaden. Het beste is om hiervoor SABnzbd te nemen. Je kan dit programma downloaden en na het doorlopen van de installatie wordt het in je browser geopend. Klik ‘Nederlands’ aan en ga door met Start Wizard. Hier kan je de nieuwsserver gegevens invullen. Het is mogelijk om via een versleutelde verbinding te downloaden. Hiervoor moet je het SSL-vinkje aanzetten en het juiste goed poortnummer invoeren. Meestal is dat 443. Klik op Test Server om de verbinding te checken. Je hoeft verder niks in de Wizard te wijzigen, dus je kan gewoon doorklikken.

Gratis Usenet of betaald?

Je kan gratis Usenet eerst gebruiken om het te testen om te zien of het iets voor jou is. Zo is Eweka een fantastisch provider die je gratis kan proberen. Er zijn natuurlijk nog veel meer providers die je eerst een tijd gratis kan proberen. Zo proberen ze nieuwe klanten te winnen. Als je er een paar hebt geprobeerd weet je welke het beste is. Probeer het dus eerst gratis uit, voordat je overgaat op een betaalde usenet provider. Betaalde accounts zijn er vanaf drie euro per maand. De beste en meest exclusieve providers vragen soms wel 20 euro per maand. Maar dan mag je de account delen met anderen, je kan downloaden met zeer hoge snelheden en heb je toegang tot zeer oude bestanden.