Zoek je een simpele, snelle nieuwsserver die je eerst kan testen?

Er zijn talloze nieuwsserver diensten die een payserver proefaccount aanbieden. Je kan met een payserver proefaccount van alles downloaden, films, games, muziek, e-books etc. Het voordeel is dat het je niets kost en je kan vrijblijvend kijken of downloaden met een payserver je bevalt.

Als de payserver proefaccount niet bevalt, zeg je deze binnen de proefperiode op en ga je gewoon op zoek naar een andere Usenet provider. Sommige usenet providers bieden een nieuwsserver proefaccount aan van 600 GB, die je gedurende 30 dagen gratis mag testen!

De beste nieuwsserver proefaccount

Usenetbucket
Visit UsenetBucket!Usenetbucket is een provider die je 25 GB laat downloaden, 7 dagen lang. Zonder enige verplichting om later een betaald abonnement af te sluiten.
Ze zitten in Scandinavië en bieden de snelste payserver dienst ooit aan, je kan namelijk downloaden met 400Mb/sec!
Dit zorgt ervoor dat je kan razendsnel downloaden uit talloze nieuwsgroepen.

Met de nieuwsservers van Usenetbucket kan je downloaden met 256 bit SSL, je privacy is dus volledig gewaarborgd, niemand kan zien wat je download. De klantenservice van Usenetbucket is ook Nederlandstalig en staat voor je klaar als je vragen hebt!

Usenetbucket is geheel gratis en vrijblijvend te proberen.
Gedurende 7 dagen kan je 25 GB downloaden!

Usenext

Bij usenext kan je een nieuwsserver proefaccount afsluiten. Usenext is één van de oudste usenet providers, Usenext bestaat al sinds 1979! Men kent geen censuur en slaat IP-adressen en overige informatie niet op. Je bent dus zeker van 100% privacy! Het is mogelijk om 16 verbindingen tegelijk te benutten, waardoor je veel en razendsnel kan downloaden. Usenext beschikt over 8 server farms, waardoor de payservers altijd bereikbaar zijn.

Met een gratis Usenext proefaccount kan je gedurende 14 dagen, 300 GB downloaden!

Voordelen van Usenet.nl op een rijtje:

  • 1600+ dagen retentie
  • 16 verbindingen
  • 8 serverfarms
  • Vriendelijke klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • Geen censuur en geen logging van IP-adressen
  • Elke dag wordt er 5 TB aan data toegevoegd!

Klik hier om direct naar usenet.nl te gaan voor een proefaccount!