Spotnet payserver

Spotnet server? Je bedoelt een newsserver die geschikt is om mee te downloaden uit usenet nieuwsgroepen. Met de juiste nieuwsserver kan je ook Spotnet gebruiken.

Spotnet serverAls je gebruik wilt maken van het programma Spotnet heb je een newsserver nodig. Met een snelle newsserver kan je razendsnel spots downloaden uit 150.000+ Usenet nieuwsgroepen.
Download de beste films, games, muziek en meer! Spotnet is een programma dat soms erg traag is, maar als je de juiste newsserver hebt, valt het mee.

Newsserver voor spotnet

Een newsserver is een server waarmee je grote bestanden kan downloaden uit Usenet nieuwsgroepen. Er zijn vele newsserver providers, een aantal providers is vrij goedkoop, maar zij bieden dan ook veelal een langzame newsserver dienst aan. Andere newsserver providers bieden een snelle newsserver aan, dit betekent wel dat het meestal iets meer kost.

De beste newsserver providers laten je hun newsserver gratis testen. Je kan bij sommige newsserver providers 600 GB downloaden gedurende 30 dagen, gratis! Als je de newsserver niet bruikbaar vindt, zeg je deze binnen de proefperiode gewoon op, zonder dat het je een cent kost.

Beste Server voor spotnet

De beste payserver voor spotnet, newsserver dus, is degene die bij je past. Download je vaak? Wil je snel downloaden of vind je dat niet belangrijk? Wil je een newsserver eerst gratis testen? Indien je een goedkope newsserver zoekt is XLned een uitkomst.

Als je een newsserver eerst wilt testen zijn de onderstaande newsserver providers uitermate geschikt: