Vele mensen hebben de laatste tijd problemen met Voordelig Usenet.
Tevens biedt Voordelig Usenet geen gratis proefperiode aan.
Probeer daarom gratis een andere nieuwsserver dienst uit, zoals UsenetBucket.

usenetbucket
Voordelig Usenet is een Nederlandse Usenet provider die een zeer goedkope newsserver dienst aanbiedt.

Voor €2,25 per maand heb je al een newsserver bij Usenet Bucket.

De retentie is ruim 900 dagen, de retentie wordt de laatste tijd steeds beter en het delen van een account is toegestaan. Binnen de 900 dagen heeft een retentie van bijna 100% en ze hebben een uitstekende Nederlandstalige klantenservice.

Op de website van Usenet Bucket vind je een goede uitleg over het gebruik van de newsserver diensten. Voordelig Usenet biedt gratis SSL aan, waardoor je privacy is gewaarborgd. TIP: Gebruik de kortingscode USENET, dan krijg je 10% korting op een toch al zéér goedkope newsserver!

Goedkope Newsserver

Er zijn vele newsserver diensten die een goedkope newsserver aanbieden.
Het voordeel van Voordelig Usenet is dat je hun newsserver dienst voor een maand kan afsluiten, zodat je niet direct aan een jaarabonnement vastzit.

Als je een zeer goedkope newsserver wilt proberen, heeft Voordelig Usenet een goede aanbieding. Je kan namelijk ook een abonnement afsluiten waarmee je van bijvoorbeeld 00:00uur tot 12:00 uur kan downloaden (een halve dag dus).

Voordeel hiervan is dat je minder betaalt, je zoekt een paar leuke bestanden op, start met downloaden, stapt in bed en de volgende morgen zijn je bestanden binnen.
Je kan kiezen uit verschillende dagdelen, periodes van 12 uur, zo kan je downloaden terwijl je je computer niet gebruikt en toch de downloads krijgen die je wilt hebben.

Snelle Newsserver bij Voordelig Usenet

Voordelig Usenet heeft verschillende newsserver pakketten. Zo hebben ze zeer goedkope newsservers waar je genoeg aan hebt als je downloadsnelheid niet heel belangrijk vindt. Ze hebben ook snelle newsservers, tot wel 120 Mbit per seconde. Met dergelijke snelheden download je binnen no time een complete DVD. Je betaalt wat meer voor een snelle newsserver, maar bij de meeste andere goedkope newsserver diensten ben je meer kwijt.

Probeer Voordelig Usenet eens!

De voordelen van Voordelig Usenet op een rijtje:

  • Zéér goedkope newsserver
  • Nederlandse klantenservice
  • Bijna 100% compleetheid
  • Gratis SSL toegang, je privacy is gewaarborgd!
  • Je kan ook een zéér goedkope 12 uurs newsserver proberen bij Voordelig Usenet
  • Download onbeperkt, dag en nacht
  • Newsserver delen is geen probleem bij Voordelig Usenet.
  • De newsserver pakketten van Voordelig Usenet geven toegang tot 150.000 nieuwsgroepen!

usenetbucket